abt8 DSC3723 B19 IMG 1557 1 DSC03401

Corona maatregelen

Momenteel zijn de meeste maatregelen niet meer van kracht en we hopen dat dit zo blijft.

Wel is het raadzaam om voorzichtig te blijven en dat proberen we ook te hanteren in onze Bed and Breakfast. 
We gaan er van uit dat je gezond bent en geen klachten hebt die lijken op de symptomen die horen bij het corona virus.

Zoek lekker de ruimte op en ga bijvoorbeeld fietsen of wandelen in de omgeving en uitwaaien langs het Wad.  In de natuur is veel ruimte en het is veilig.

Gelukkig is de horeca weer open, zij hanteren hun eigen regels wat betreft afstand houden en hygiëne.

Jou gezondheid en de onze gaat boven alles en daarom hebben we de volgende voorzorgsmaatregelen genomen.

De 1,5 meter regel is momenteel niet meer van kracht, maar elkaar een beetje ruimte geven is goed mogelijk op onze locatie.
We maken de kamers uiteraard uitgebreid schoon (inclusief deurklinken, lichtknopjes, afstandsbedieningen, etc.) en we wassen het beddengoed en handdoeken op 60 graden.

In de algemene gang staat een flesje hand-alcohol. 

We komen om de dag op de kamers om te checken of er nog voldoende handdoeken zijn en koffie/thee benodigdheden, ook legen we dan de prullenmanden zo nodig.
Er liggen voldoende handdoeken in de badkamer en gebruikte handdoeken kun je in de wasmand doen die in de gang staat.
Heb je tussendoor extra aanvulling nodig van het een of ander trek dan gerust aan de bel, of stuur me een app bericht op 0651466340.

Onze Bed and Breakfast heeft een eigen entree en buiten  is een ruim terras en meerdere zitjes, zo kun je elkaar de ruimte gunnen. 
Koffie en thee faciliteiten zijn op iedere kamer aanwezig en ook een koelkast en magnetron. 

In de ruime gang is een gezamenlijke keuken met oven, maar deze moet wel gedeeld worden met andere gasten. Je kunt onderling afspraken maken over het gebruik van de keuken. Er is een desinfecterend schoonmaakmiddel aanwezig, zodat je de oppervlakken en contactpunten kunt reinigen na het gebruik, dan zijn de volgende gebruikers verzekerd van een schone keuken.
Een andere optie is een lunch of diner in één van de leuke restaurantjes in Dokkum en omgeving. De meesten hebben ook een mogelijkheid om een maaltijd af te halen of te laten bezorgen.

We hopen op jullie begrip voor deze maatregelen.

Heb je nog vragen of wil je reserveren? Dat kan via het contactformulier op de website onder Reserveren/Booking of bel ons gerust op 0651466340