abt8 DSC3723 B19 IMG 1557 1 DSC03401

Accommodatie

DSC03400
IMG 2177
DSC02586
DSC03409

Accommodatie: Er zijn 2 kamers. Alle kamers zijn voorzien van een comfortabele boxspring (160cm), bankje, kast en eettafel met stoelen. Er is koffie en thee, een flatscreen TV met DVD, wifi, magnetron en koelkast.  En vanzelfsprekend een privé badkamer met toilet, douche, föhn en wastafel.

Jullie zijn van harte welkom vanf 16:00u

"Lekenbroeder" ( 38 m2) sfeervol, beetje stoer en landelijk ingericht, op de begane grond voor 2 personen, met uitzicht over de tuin en weilanden.
In de badkamer bevindt zich een Finse sauna waar je, na overleg en tegen betaling, gebruik van kunt maken. ( zie tarieven ) 
Aansluitend aan de badkamer is een ruimte waar je na de sauna kunt afkoelen en genieten van het mooie uitzicht over de velden.

"Abt" ( 31 m2 ) met een industriële, robuuste sfeer, voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De kamer is op de begane grond en heeft ruim uitzicht over de weilanden. Er is een apart slaapzoldertje, speciaal voor kinderen "het kraaiennest", met 2 éénpersoons bedden (200 x 70cm) die te bereiken zijn via een trap.

Gedeelde voorzieningen:

Keuken: In de lange gang (33 m2) tevens centrale entree is een volledig ingerichte keuken met kookplaat, oven, vaatwasser, en diverse kruiden, deze deel je met de andere gasten.

Er is een wasmachine aanwezig voor als het nodig is. Géén droger, maar wel een wasrekje met knijpers. Gebruik is op aanvraag.

Wil je er met de fiets op uit, bij ons kun je ze huren. ( zie tarieven )
Electrische fietsen zijn te bestellen en worden bij ons afgeleverd voor gebruik.
Kijk even bij Siep Jellema

Wij hebben 1 Canadese kano ter beschikking voor 2 volwassenen en 1 kind en die kun je voor enkele uren of een dag huren, ( zie tarieven )

Het is ook mogelijk om met je paard bij ons te overnachten, het paard staat dan bij de naaste buren op loopafstand in de box.

Je bent van harte welkom tussen 16u en 19u. Kom je liever op een andere tijd, overleg even met ons, er is veel mogelijk.

Wij verzoeken je uiterlijk 10.30u de kamer te verlaten.
Roken en huisdieren zijn niet toegestaan.
Ruime gratis parkeergelegenheid en fietsenstalling zijn aanwezig.
Ook is er een afgesloten gratis stalling voor motor, oldtimer enz.

Milieu.
We proberen zo bewust en zuinig mogelijk om te gaan met energie. 
In een accommodatie ligt het energieverbruik hoger dan in een gewoon huishouden en daarom hebben we geïnvesteerd in enkele milieubewuste keuzes.
Op het dak liggen 4 solarpanelen die het water verwarmen voor de douche en in de gang staat een grote pelletkachel die is aangesloten op de cv.
Sinds begin 2022 gebruiken we geen gas meer, maar hebben we een warmtepomp die samen met de pelletkachtel zorgt voor de verwarming in de verblijven.
Verder hebben we zonnepanelen die elektriciteit opwekken.
Voor elektrische auto's hebben we een laadstation waarmee in enkele uren de batterij weer helemaal vol is.

Onze accommodatie is voorzien van een waterontharder van aquacell
Dit zorgt voor zéér zacht water zonder kalk. Tijdens het douchen heb je veel minder zeep nodig en kun je het zachte water ervaren, goed voor de (eczeem gevoelige) huid.

 

DSC03402
20150405 174818
IMG 2178