SM 2 DSC03835 abt3 IMG 1557 1 DSC03401

Corona maatregelen

Ondanks alle beperkende maatregelen ben je welkom in onze guesthouse. 
We gaan er van uit dat je gezond bent en geen klachten hebt die lijken op de symptomen die horen bij het corona virus.

In onze omgeving is het heerlijk fietsen, wandelen en uitwaaien langs het Wad.  In de natuur is veel ruimte en het is veilig, dus een ideaal adres als je er tussenuit wilt om te ontspannen, of vakantie te vieren.

Jou gezondheid en de onze gaat boven alles en daarom hebben we de volgende voorzorgsmaatregelen genomen.

We hanteren natuurlijk in en om de Guesthouse de 1,5 meter regel.
We maken de kamers uiteraard uitgebreid schoon (inclusief deurklinken, lichtknopjes, afstandsbedieningen, etc.) en we wassen het beddengoed en handdoeken op 60 graden.

We hebben er voor gekozen de tijdschriften op de bank te laten liggen. Mocht je daar gezellig in willen bladeren desinfecteer dan eerst de handen even met de aanwezige handalcohol. 

Normaal gesproken komen we regelmatig op de kamers om te checken of er nog voldoende handdoeken zijn en koffie/thee benodigdheden, ook legen we dan de prullenmanden zo nodig.
Helaas moeten we je nu vragen om zelf de prullenmand te legen en leggen hiervoor materiaal neer in de kamer. Buiten onder de  overkapping staat de container waar je de zakken in kunt deponeren.
Er ligt een hele stapel handdoeken in de badkamer en gebruikte handdoeken kun je in de wasmand doen die in de gang staat.
Heb je aanvulling nodig van het een of ander trek dan gerust aan de bel, of stuur me een app bericht op 0651466340.

Onze Guesthouse heeft een eigen entree en buiten  is een ruim terras en meerdere zitjes, de 1,5 mtr. maatregel is daar heel goed na te leven. 
Koffie en thee faciliteiten zijn op iedere kamer aanwezig en ook een koelkast en magnetron. 

In de ruime gang is een gezamenlijke keuken met oven. Je kunt onderling met de andere gasten afspraken maken over het gebruik van de keuken. Er is een desinfecterend schoonmaakmiddel aanwezig, zodat je de oppervlakken en contactpunten kunt reinigen na het gebruik, dan zijn de volgende gasten verzekerd van een schone keuken.
Een andere optie is een lunch of diner in één van de leuke restaurantjes in de omgeving, mits ze open zijn. De meesten hebben ook een mogelijkheid om een maaltijd af te halen, we hebben een lijst met mogelijkheden op iedere kamer liggen.

Heb je nog vragen of wil je reserveren? Dat kan via het contactformulier op de website onder Reserveren/Booking of bel ons gerust op 0651466340